snijd de kont van de sla door en pluk de bladeren in grove stukken
was de salade goed en droog deze in de slacentrifuge (Bespeur je nog zand? Was de sla dan nog een keer)
breng een steelpannetje met water aan de kook. Kook hierin de eieren in 8 minuten gaar, giet af en spoel ze onder koud water om het kookproces te stoppen
pel de eieren
snijd ondertussen de sneden brood in blokjes
zet een bakpan op op middelhoog vuur en doe hier een goede scheut olie in. Laat rustig warm worden en bak hierin de croutons krokant.
Haal ze er vervolgens uit en leg het op een stuk keukenpapier
maak de bakpan schoon en zet deze terug op het vuur.
Doe er een scheutje olie in en bak hierin de kippendijen rondom goudbruin en goed warm. (de kippendijen zijn al voorgegaard) Wanneer deze klaar zijn, snijd de kip in brede reepjes
Snijd de tomaten in partjes
Snijd de eieren in partjes
maak in een grote kom de salade aan met de ansjovismayonaise
verdeel de salade over borden en verdeel de overige ingrediënten en de geraspte kaas hier overheen