Recepten

Koken uit het seizoen

Lekker de keuken in met de favoriete recepten uit het seizoen!

Overheerlijke Rabarber crumble

Och, het is maar even dat de glanzend rode stelen van het land komen. Halsreikend kijk ik er naar uit en als ik niet oplet, is het zo voorbij. Dus als je rabarber zit liggen bij Van Mien of bij de boer. Aarzel niet en maak dit geweldige dessert van Yvette van Boven!

Gestoofde Varkensschenkel in balsamico azijn

Vlees dat van malsheid van het bot valt. En nog een zogenaamd incourant deel van het varken ook is. Hier mag je mij voor wakker maken.

Bietenpesto

Bietenpesto heb je in een handomdraai op tafel . Gezond en direct zoveel kleur op je bord! Samen met een stevige pasta en een gemengde salade is het een complete hoofdmaaltijd.

Rode kool met appeltjes

Wanneer is dagen korter worden, denk ik automatisch aan de rode kool met appeltjes zoals mijn oma die altijd maakte.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!