Recepten

Koken uit het seizoen en met lokale producten uit de Achterhoek en Liemers

Lekker de keuken in met de favoriete recepten uit het seizoen! In onze Eetwinkel en in de Naoberkrat werken we grotendeels met lokale ingrediënten van vakmensen uit de Achterhoek en Liemers. Proef zelf hoeveel beter het smaakt!

 

“Learn how to cook – try new recipes, learn from your mistakes, be fearless and above all, have fun!”

De favoriete quote van Liesette van Mien

Gerecht 1: Mien MacBurger* met knolselderij-frietjes, paddenstoelen-mayo en veldsla

Naoberkrat week 4 | recept 1

Gerecht 2: Risotto van parelgort en oesterzwammen met Kleintje Koning

Naoberkrat week 4 | recept 2

Gerecht 3: Biologische quinoa met geroosterde wortel* en baharat met kruidige yoghurtdip (V)

Naoberkrat week 4 | recept 3

Gerecht 4: Gepofte zoete aardappel met verse geitenkaas, sinaasappel en rucola (V)

Naoberkrat week 4 | recept 4

Gerecht 1: Stamppot boerenkool met rookworst van Sanders Hof en Mien’s piccalilly

Naoberkrat week 3 | Gerecht 1

Gerecht 2: Pasta ovenschotel met schorseneren, kaassaus en pangrattato van speltbrood

Naoberkrat week 3 | recept 2

Gerecht 3: Kruidige chili sin carne met woudboontjes van de Slaege (V)

Naoberkrat week 3 | Gerecht 3

Gerecht 4: Parelgort met geroosterde wintergroenten en chermoula

Naoberkrat week 3 | recept 4