Assortiment

Van Mien laat je proeven van het land

Uit de Achterhoek en Liemers komen de lekkerste producten van de hele wereld. Groenten, fruit, vlees, ambachtelijke zuivel, brood en nog veel meer…Van Mien laat je proeven van het land, kennismaken met de boeren en helpt je te koken uit het seizoen. Samen maken we lokaal en lekker eten makkelijk.

In onze Eetwinkel vind je dagelijks vers brood, zuivel, verschillende soorten harde en zachte kazen, duurzaam vlees, cakemixen, granen, bonen, tafelzuur, huisgemaakte piccalilly, biertjes… gewoon te veel om op te noemen. Kom langs en bekijk zelf!

 

 

 

Afhalen

Van Mien heeft een uitgebreid meeneem menu om op te pikken in de winkel en lekker thuis op te eten. Voor ontbijt, lunch en diner! En natuurlijk hebben we ook iets lekkers zoet voor tussendoor of als toetje.

 

Onze maaltijden zijn perfect geschikt voor die drukke dinsdag of als je op zondagavond geen zin hebt om te koken, maar wel lekker wilt eten.

 

Bestellen kan direct via https://van-mien.nl/product-categorie/bezorgen/ of bel naar onze Eetwinkel op 0314 32 06 89

vers
uit het
seizoen

Groente en Fruit

De lekkerste groenten en fruit uit de streek. Verser kan niet! Met speciale aandacht voor vergeten soorten, zoals aardpeer en pastinaak. Wat het seizoen te bieden heeft, direct van het land.

Vlees

Van kop tot staart… bij eetwinkel Van Mien tref je alleen vlees met een puur en eerlijk verhaal. Van runderen, varkens en kippen die in onze eigen regio in goede leefomstandigheden zijn opgegroeid en met respect worden geslacht. Dat proef je terug op je bord!

Zuivel

Wist je dat in onze regio de lekkerste kazen en ambachtelijke zuivel wordt gemaakt? Er valt genoeg te kiezen: van Achterhoekse geitenkaas, kwark en volle melk tot boerenyoghurt en hangop. Vaak van eigen melk direct op de boerderij bereid en boordevol smaak.

 

In Eetwinkel Van Mien vind je boerenzuivel en kaas van Kaasboerderij Weenink en Versboerderij Daalwiek, zachte rauwmelkse kaasjes van kaasboerderij Koning, buffelmozzarella van Arns uit Zevenaar en harde en zachte geitenkazen van Geitenkaasboerderij de Brommels uit t Woold