Assortiment

Van Mien laat je proeven van het land

Uit de Achterhoek en Liemers komen de lekkerste producten van de hele wereld. Groenten, fruit, vlees, ambachtelijke zuivel, brood en nog veel meer…Van Mien laat je proeven van het land, kennismaken met de boeren en helpt je te koken uit het seizoen. Samen maken we lokaal en lekker eten makkelijk.

Dranken

Met trots presenteren we een keur aan speciaal bieren, bijzondere distillaten en lokale kwaliteitswijnen van ambachtelijke producenten. Maar ook heerlijke, puur natuurlijke vruchtensappen. Het beste wat de streek te bieden heeft.

vers
uit het
seizoen

Groente en Fruit

De lekkerste groenten en fruit uit de streek. Verser kan niet! Met speciale aandacht voor vergeten soorten, zoals aardpeer en pastinaak. Wat het seizoen te bieden heeft, direct van het land.

Maaltijden

Eetwinkel van Mien maakt gezonde en lekkere to-go en meeneem maaltijden om direct op te eten of thuis op te warmen.

 

Onze maaltijden worden zoveel mogelijk gemaakt van lokale en seizoensingrediënten en zijn van zichzelf vol smaak. En hebben daarom geen kleur-, geur- of andere vreemde ingrediënten nodig om goed te smaken.

 

Straks te vinden op onze locatie in Doetinchem . Ideaal als je geen tijd of zin hebt om te koken en wel smakelijk en gezond wil eten!

 

Hieronder vind je de maaltijden die we hebben ontwikkeld voor de winterperiode.

 

# lokale ingrediënten # geen rotzooi toegevoegd # vol van smaak

Vlees

Van kop tot staart… hier tref je alleen vlees met een puur en eerlijk verhaal. Van runderen, varkens en kippen die in goede leefomstandigheden zijn opgegroeid en met respect worden geslacht. Dat proef je terug op je bord!

Zuivel

Wist je dat in onze regio de lekkerste kazen en ambachtelijke zuivel wordt gemaakt? Er valt genoeg te kiezen: van Achterhoekse geitenkaas, kwark en volle melk tot boerenyoghurt en hangop. Vaak van eigen melk direct op de boerderij bereid en boordevol smaak.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!