Producenten

Hoe meer je weet, hoe lokaler je eet.

Van Mien gelooft dat eten beter smaakt als je weet waar het vandaan komt, als er geen rotzooi is toegevoegd en met aandacht en vakmanschap tot stand komt. Wij geloven dat dat het allerlekkerst is.

IJsboerderij De Steenoven

In de Achterhoek is het ijs van IJsboerderij Steenoven uit Hummelo wereldberoemd. De koeien van Ronald Pelgrom zijn dubbeldoelkoeien: van het melk wordt ijs gemaakt en het vlees wordt onder andere gebruikt in de maaltijden van Van Mien.

Wijngaard Duetinghem 838

Ben je fijnproever van kwaliteitswijnen en wil je wel eens een moderne Achterhoekse wijngaard bezoeken? Laat je dan verrassen op de prachtig aangelegde Wijngaard Duetinghem 838 te Doetinchem.

Tomesen Pluimveehouderij

In de Achterhoek valt zoveel te ontdekken. Trek er maar eens op uit en haal een doosje dagverse eitjes uit de eierautomaat. Dat kan bij Tomesen, pluimveehouderij aan de Kilderseweg in Doetinchem.

Varkenshouderij Sanders Hof

Op een prachtig plekje in het buurtschap Warm, vlakbij het dorpje Etten in de Achterhoek. Daar grazen ze, daar liggen ze, daar wroeten ze in de modder. Ruim twintig Bonte Bentheimer zeugen. Een tevreden geknor komt je tegemoet als je bij Sander en Rosemarijn het erf op loopt.

Landwinkel De Verse Kers

In de Achterhoek kom je dan zo veel moois tegen.  Allemaal ambachtelijke producten, puur en met zorg bereid. Grote kans dat je deze terugvindt in Landwinkel De Verse Kers.

Distilleerderij De Bronckhorst

Liefhebber van een goed glas Achterhoekse jenever, direct van het vat? Of gaat je voorkeur uit naar een mooie brandy of druivenlikeur? Ook nog geïnteresseerd in een uniek, ambachtelijk distilleerproces? Dan wordt het tijd voor een bezoekje aan Distilleerderij De Bronckhorst.

De Kruudhof Pluktuin

In het prachtige buitengebied bij Halle vind je De Kruudhof Pluktuin. Naast een grote moestuin met groenten en kleinfruit van het seizoen, kun je hier ook terecht voor verse kruiden. Een pareltje met heel veel lekkers én leerzaams.

Boerderij Ruimzicht

Halle staat bekend om haar rust, ruimte en karakteristieke buitengebied. Daar, middenin de natuur ligt Boerderij Ruimzicht. Met vrij rondlopende koeien en de blakende groentetuin. De liefde en het respect voor mens, land en natuur stralen je tegemoet.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!