Soms moet je de wereld rondvliegen om te beseffen 

dat de mooiste dingen recht onder je neus gebeuren. 

We geloven erin dat eten beter smaakt als je weet waar het vandaan komt. 

Als er geen rotzooi is toegevoegd en met aandacht, 

vakmanschap en respect voor mens, dier en natuur tot stand komt. 

Dat wij als kleine schakels samen heel groot kunnen zijn. 


Wij geloven dat dát lekker eten is.

“We maken het je makkelijk om lekker en lokaal te eten.”

Maak kennis met Mien’s Monique & Liesette

In de winkel word je gastvrij ontvangen door Monique Caerteling, Liesette Hensen en hun team. Zij vertellen je graag over de herkomst van de producten en staan altijd klaar met bijzondere recepten. Natuurlijk afgestemd op het seizoen!
 
Monique en Liesette zijn niet alleen gepassioneerde ondernemers, ze zijn ook op een missie!
Het hart van Monique zit vol met liefde voor en kennis van de Achterhoek. Als drijvende kracht achter het pop-up restaurant Gaon etten in de Achterhoek heeft zij gasten uit het hele land ontvangen en na afloop tevreden weer naar huis zien gaan.
 
Monique mag je wakker maken voor een tof idee. Niet iets standaard of voor de hand liggend, maar juist vernieuwend, creatief en op maat. En liever niet in haar eentje, want zij gelooft dat juist samen, door te verbinden met elkaar, de meest verrassende plannen ontstaan en creatieve oplossingen worden gevonden. Ongedwongen en gastvrij zijn de woorden die Monique het beste omschrijven. Wij kunnen ons geen beter gezicht voor Van Mien voorstellen dan Monique.
 
Liesette gelooft dat met goed eten de wereld een stukje mooier wordt. En dat begint gewoon aan de eettafel, wanneer er liefde is gekookt en er met smaak wordt gegeten. Door met liefde te eten ontstaat verbinding met elkaar, met ons achterland. Liesette zorgt dat het achter de schermen Van Mien gewoon klopt. 
 

Monique & Liesette

Team van Mien: 

Mathijs, Monique, Liesette & Monique

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en wees als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, workshops, proeverijen en aanbiedingen.