Over Eetwinkel Van Mien

Onder het mom “Van Mien maakt lekker en lokaal eten makkelijk” vind je in onze eetwinkel de lekkerste en mooiste producten uit de Achterhoek en Liemers. Van vers brood tot duurzaam vlees en heerlijke boerenkaas. Hier vind je de ingrediënten voor je dagelijkse boodschappen en de lekkere trek! Ze komen direct van het land om mee naar huis te nemen of om direct op te eten.


Want naast boodschappen doen, kan je bij Van Mien ook de hele dag genieten van lekker eten en drinken. Neem plaats in onze eetkamer of geniet van het ruim opgezette terras in onze diepe stadstuin. Je kan hier terecht van ontbijt tot lunch tot borrel. Uiteraard allemaal met lokale ingrediënten bereidt. En dat proef je!

“We maken het je makkelijk om lekker en lokaal te eten.”

Maak kennis met Mien's Monique & Liesette

In de winkel word je gastvrij ontvangen door Monique Caerteling, Liesette Hensen en hun team. Zij vertellen je graag over de herkomst van de producten en staan altijd klaar met bijzondere recepten. Natuurlijk afgestemd op het seizoen!
 
Monique en Liesette zijn niet alleen gepassioneerde ondernemers, ze zijn ook op een missie!
Het hart van Monique zit vol met liefde voor en kennis van de Achterhoek. Als drijvende kracht achter het pop-up restaurant Gaon etten in de Achterhoek heeft zij gasten uit het hele land ontvangen en na afloop tevreden weer naar huis zien gaan.
 
Monique mag je wakker maken voor een tof idee. Niet iets standaard of voor de hand liggend, maar juist vernieuwend, creatief en op maat. En liever niet in haar eentje, want zij gelooft dat juist samen, door te verbinden met elkaar, de meest verrassende plannen ontstaan en creatieve oplossingen worden gevonden. Ongedwongen en gastvrij zijn de woorden die Monique het beste omschrijven. Wij kunnen ons geen beter gezicht voor Van Mien voorstellen dan Monique.
 
Liesette gelooft dat met goed eten de wereld een stukje mooier wordt. En dat begint gewoon aan de eettafel, wanneer er liefde is gekookt en er met smaak wordt gegeten. Door met liefde te eten ontstaat verbinding met elkaar, met ons achterland. Liesette zorgt dat het achter de schermen Van Mien gewoon klopt. 
 

Monique & Liesette

Team van Mien:  Mathijs, Monique, Liesette & Monique

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en wees als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, workshops, proeverijen en aanbiedingen.