Zakelijk

Onder het mom “Van Mien maakt lekker en lokaal eten makkelijk” verzamelen we de lekkerste en mooiste producten uit de Achterhoek en Liemers. Van vers brood van lokale granen tot duurzaam vlees en heerlijke boerenkaas. Dat serveren we in onze eetwinkel maar ook bij jou thuis of op het werk. Gewoon vers, lekker en eerlijk eten.

 

We maken inmiddels verschillende bedrijven blij met een gezamenlijk ontbijt, lunch of avondmaal. Om je een idee te geven over de mogelijkheden hebben we hieronder een opsomming van ons “standaard” mogelijkheden toegevoegd. Hierbij houden we uiteraard rekening met allergieën en dieetwensen.

Werk Ontbijt

Een goed begin is het halve werk! Lok je medewerkers met een heerlijk ontbijt naar kantoor voor een vroege kick-of of werk-ontbijt. Klik hier een opsomming van Mien’s Ontbijt.

zakelijk lunch mien

 

Zakelijke Lunch

Onze basis lunch is een dubbele sandwich van spelt-desembrood met 2 soorten beleg,

De kosten hiervan p.p. bedragen 8.50

Wil je uitgebreider lunchen dan is een 1/2 dubbele sandwich van spelt-desembrood met 1 soort beleg, huisgemaakte soep en warme quiche
De kosten hiervan p.p. bedragen 13.75

Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld een huisgemaakte quiche, appeltje voor de dorst, gezonde energizer (gedroogd fruit, noten en pitten, donkere chocolade), een feesttaartje en/of zoet brood met boerenroomboter (voor 6-10 personen)

Lekker bij de lunch is een Saptap (3 liter) van Horstink, bijvoorbeeld appel/peer  of vlierbes/appel

De lunch leveren we aan op schalen, desgewenst warm of koud. Wil je het graag per persoon verpakt in disposal materiaal? Dat is mogelijk, maar rekenen we 1 euro p.p extra voor.

 

Praktisch avondmaal

Met een knorrende maag is het slecht werken. Wordt het avondwerk? Laat ons dan je medewerkers voeden met een lekker en gezond avondmaal. Bijvoorbeeld met onze huisgemaakte lasagnes (zowel vlees als vegetarisch) met groene salade.

De mogelijkheden bespreken, offerte aanvragen of een opdracht vast leggen? Neem contact met ons op, we komen graag met je in gesprek