Maak de knoflook en rode ui schoon en snijd de ui in gelijke blokjes
Haal het ijzertje aan het uiteinde van de worst en snijd de worst in blokjes van 0,5x0,5 cm (het velletje kan gegeten worden)
Snijd de bosui in gelijke fijne ringen
Snijd de raapstelen in gelijke stukken van 1 cm, was de raapstelen en laat deze goed drogen.
Fruit de ui en knoflook aan in een flinke scheut olie op laag vuur en voeg vlak voordat deze begint te kleuren de worst toe
Snijd de shiitake door de helft en voeg de gehalveerde shiitake toe en laat deze 30 seconden mee verwarmen.
Verwijder de knoflook uit de pan.
Blus de pan af met de witte wijn en laat deze vrijwel helemaal inkoken.
Voeg de paddestoelen bouillon toe, vul het potje van de bouillon nogmaals met water en voeg deze ook toe en breng het geheel aan de kook.
Voeg de pasta toe en laat deze in ongeveer 6 minuutjes rustig gaar worden en binden. Schud de pan regelmatig om of schep de pasta voorzichtig om met een houten spatel.
Controleer de pasta na 4 minuten elke minuut om te voorkomen dat deze te gaar wordt.
Haal de pan van het vuur en voeg een flinke scheut extra vierge olijfolie, de roomkaas en de raapstelen toe, breng het op smaak met lekker wat vers gemalen zwarte peper en spatel de ingrediënten door de pasta.
Schep de pasta in een bord en maak het af met de gesneden bosui.