van-mien-monique-liesette

Maak kennis met Van Mien & Monique & Liesette

In de winkel wordt je straks gastvrij ontvangen door Monique Caerteling en Liesette Hensen. Zij kunnen je meteen ook heel veel vertellen over de herkomst van de producten en staan altijd klaar met bijzondere recepten…Natuurlijk afgestemd op het seizoen!

 

Monique en Liesette zijn niet alleen gepassioneerde ondernemers, ze zijn ook op een missie!

 

Het hart van Monique zit vol met liefde voor en kennis van de Achterhoek. Als drijvende kracht achter het pop-up restaurant Gaon etten in de Achterhoek heeft zij gasten uit het hele land ontvangen en na afloop tevreden weer naar huis zien gaan.

 

Monique mag je wakker maken voor een tof idee. Niet iets standaard of voor de hand liggend, maar juist vernieuwend, creatief en op maat. En liever niet in haar eentje, want zij gelooft dat juist samen, door te verbinden met elkaar, de meest verrassende plannen ontstaan en creatieve oplossingen worden gevonden. Ongedwongen en gastvrij zijn de woorden die Monique het beste omschrijven. Wij kunnen ons geen beter gezicht voor Van Mien voorstellen dan Monique.

 

Liesette gelooft dat met goed eten de wereld een stukje mooier wordt. En dat begint gewoon aan de eettafel, wanneer er liefde is gekookt en er met smaak wordt gegeten. Aan de keukentafel ontstaat waardering voor goed eten, interesse in herkomst en kwaliteit. Ontluikt de behoefte onze kinderen te voeden en niet te vullen. Door met liefde te eten ontstaat verbinding met elkaar, met ons achterland. Liesette gaat er straks voor zorgen dat het gewoon klopt, straks bij Van Mien.

Het komt snel dichterbij en wij kijken er naar uit om jou straks te mogen ontvangen!

Blijf op de hoogte

Onze eetwinkel Van Mien is volop in ontwikkeling. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief, dan weet je als eerste alle ontwikkelingen!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!