vacature souschef kok doetinchem

(Vacature) Team van Mien zoekt een keukenbaas of bazin! Gevonden!

deze vacature is ingevuld, maar mocht je interesse hebben om tzt bij ons te komen werken of voor een 1 of 2 dagen per week?

Neem dan contact op met liesette  

 

Word jij de nieuwe keukenbaas of bazin van eetwinkel van Mien?

Heb je een liefde voor lokaal eten en koken, wil je werken in een professionele keuken maar niet perse in een klassieke setting en hou je van afwisseling en klantencontact?

Heb je daarnaast de drive om samen met ons een uniek concept verder uit te bouwen?

Dan is werken in de keuken van Eetwinkel Van Mien misschien wat voor jou!

Ben je op zoek naar…

  • Werken in een fijn en gedreven team, omringd door de lekkerste producten uit de regio
  • Een baan met eigen verantwoordelijkheid en veel ruimte voor eigen inbreng
  • Een open plek waar je veel contact hebt met je collega’s en met je klanten.
  • Een prima salaris (afhankelijk van je leeftijd en ervaring en conform de horeca-CAO)
  • Prettige werktijden; onze werkdagen zijn van 11.00 tot 20.30 uur
  • Een baan tussen de 28-40 uur per week

In de praktijk betekent dat je:

  • Verantwoordelijk bent voor de inkoop en uitgifte in de keuken
  • Creatief en ervaring hebt met het samenstellen en calculeren van een nieuwe menukaart, nieuwe recepten bedenkt en (optioneel) ook met het ontwikkelen van nieuwe producten voor in de winkel
  • Graag gestructureerd en georganiseerd te werk gaat;
  • Communicatief vaardig bent en graag meedenkt en -praat over de verdere ontwikkeling van eetwinkel van Mien
  • Op de hoogte bent van de regels m.b.t. HACCP, Arbo en Veiligheid en hierop toeziet;
  • Begeleiden en opleiden van nieuwe medewerkers leuk vindt;
  • De ruimte krijgt om jouw kwaliteiten en wensen tot bloei te laten komen
  • Werkt in een energiek en klein team, met steun in de rug van het moederbedrijf.

Herken je jezelf in iemand die…

  • De touwtjes in handen neemt in de keuken van Eetwinkel van Mien
  • Gestructureerd en netjes werkt
  • Vierkant achter het verhaal van Mien staat
  • Geniet van de reuring en gezelligheid bij Van Mien en blij wordt van direct contact met gasten
  • Ook op drukke momenten de focus houdt
  • De ambitie heeft om een eigen draai te geven aan het aanbod van eetwinkel van Mien en nieuwe foodproducten wil ontwikkelen?
  • Die houdt van de combinatie van zelfstandig werken binnen een fijn en gedreven team

Enthousiast en/of meer weten?

Voor ons is het allerbelangrijkste dat je in het team past, dus ook als je niet aan alle eisen voldoet maar wel enthousiast bent maken we graag met je kennis. 

Dus spreekt bovenstaande je aan en wil je meer weten over de functie en mogelijkheden?

Neem dan contact op met Bjorn Massop (bjorn@hotelvillaruimzicht.nl) of  Liesette Hensen (liesette@van-mien.nl



Over eetwinkel van mien & boetiekhotel villa wanrooy

Eetwinkel Van Mien en Boetiekhotel Villa Wanrooy vind je onder één dak in het historische pand Villa Wanrooy aan de Grutstraat in Doetinchem. Onder het mom “Van Mien maakt lekker en lokaal eten makkelijk” vind je hier lokale producten en delicatessen en schuif je in onze eetkamer en Stadstuin aan voor ontbijt, lunch, borrel, taart, aanschuiftafels, feestjes en mini-festival. 

Op de eerste, tweede én aanpandige walhuisjes bevinden zich 9 hotelkamers, elk met een eigen stijl. Onze 70 meter diepe tuin is de kers op de taart met groot terras, onze gele foodtuck en fruitbomen. 

 

Eetwinkel van Mien & Boetiekhotel Villa Wanrooy is in 2000 opgericht door Monique Caerteling, Liesette Hensen en de HIM+ groep.

Tot de HIM+ groep behoren o.a. Hotel Villa Ruimzicht, LEV en Hotel de Wereld.