UPDATE: keukentopper GEVONDEN!
Heb je een liefde voor goed eten en koken, wil je werken (of leren werken) in een professionele keuken maar niet perse in een klassieke keuken en hou je van afwisseling en klantencontact?
Dan is werken in de keuken van Eetwinkel Van Mien misschien wat voor jou!
Ben jij iemand die..
- Wegwijs is in een professionele keuken, ook al heb je misschien (nog) niet je koksdiploma op zak
- Blij wordt van direct contact met gasten
- Vierkant achter het verhaal van Mien staat
- Geniet van de reuring en gezelligheid bij Van Mien en het juist leuk vind om een keer af te rekenen met klanten of hotelgasten in te checken.
- Ook op drukke momenten de focus houdt
Beschikbaar is…
- Voor 20 uur tot 32 uur per week, verdeeld over 2 tot 4 dagen per week.
- Het geen probleem vindt om op zondag en maandag te werken.
- Op je werkdagen van 11.00 tot 21.00 uur
Ben je op zoek naar…
- Werken in een fijn en gedreven team, omringd door de lekkerste producten uit de regio
- Een baan waar je niet eindverantwoordelijke bent, maar wel de ruimte hebt om zelfstandig te werken en er ruimte is voor eigen inbreng
- Een open plek waar je veel contact hebt met je collega’s en met je klanten.
- Salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring
Enthousiast en/of meer weten?
Afhankelijk van je wensen en kwaliteiten kleuren we samen de functie verder in.
Voor ons is het allerbelangrijkste dat je in het team past, dus ook als je niet aan alle eisen voldoet maar wel enthousiast bent maken we graag met je kennis.
Neem dan contact op met onze Keukenbaas Mathijs (mathijs@van-mien.nl) of bel met mede-oprichter Liesette op 0641461896