Sticky ribs met geroosterde zoete aardappel en zoetzure rode kool

Mmmm, dit is puur eten met stevige smaken! Deze Sticky Ribs zijn met liefde en aandacht bereid: eerst gemarineerd, daarna langzaam gegaard en als “finishing touch” gerookt op de BBQ. Met als resultaat: super mals vlees met een echte rooksmaak. Samen met zoetzure rode kool en geroosterde zoete aardappel een heerlijke snelle maaltijd!

 

31% Lokale ingrediënten # 0% rotzooi toegevoegd # 100% Vol van smaak

 

Ingrediënten: Zoete aardappel (zoete aardappel, zonnebloemolie, knoflook, rozemarijn, kaneel), rundvlees van de dubbeldoelkoeien van IJsboerderij de Steenoven uit Hummelo, zoetzure rode kool (rode kool, azijn, suiker, specerijen)

 

Allergenen: soja. Bevat mogelijk sporen van selderij, glutenbevattende granen, noten.

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!