Eten bij Van Mien in Doetinchem

Bij Mien kan je de hele dag door aanschuiven! We zijn elke dag van 8 uur tot 20.00 uur geopend.  Reserveren hoeft niet, mag wel. Doen als je zeker wilt zijn van een plekje.

 

Bekijk de menukaart van Mien

 

Heerlijk ontbijten bij Mien

Schuif in de ochtend aan bij Mien’s Ontbijttafel en ontbijt lekker uitgebreid met vers brood en een croissantje, lokale kazen en vleeswaren, boerenyoghurt met huisgemaakte granola, jus d’orange en koffie of thee.  Dagelijks tussen 8.00 en 10.30 uur. Reserveer je van te voren?

17,50 euro pp | Kinderen van 5 t/m 12 jaar 9,50 | Kinderen t/m 4 jaar gratis

 

Of begin de dag goed met een van onze ontbijt klassiekers, als wentelteefjes of een smoothie bowl.

 

Lekker Lunchen in Doetinchem

In onze knusse eetkamer – en bij mooi weer in onze Stadstuin – kan je gezellig lunchen! We hebben heerlijke lunchkaart, gebaseerd op het seizoen en met ingrediënten van lokale leveranciers. Met onze klassiekers als wentelteefjes, gezonde salades, huisgemaakte soepen en natuurlijk onze Smerig Lekkere Frieten! Onze keuken is vanaf 12.00 geopend.

 

Een fijn avondmaal bij eetwinkel van Mien

We zijn niet zo van de tig-gangen diners, maar wel van een lekker comfy avondmaal. Voor als je geen zin hebt om te koken, een hapje wil eten voor de bios of gewoon lekker ongecompliceerd uiteten wilt. Begin niet te laat, onze keuken sluit om 20 uur zodat we de volgende ochtend weer fris en fruitig zijn.