Gewoon de hele dag lang!
Ons brood wordt dagelijks vers gebakken door onze huisbakkers Bert en Marie Ten Have uit Silvolde. Zij bakken broden met Achterhoeks spelt, volkoren rode tarwe en licht zoet briochebrood voor ons. Welke heeft jou voorkeur?
Kakelverse Oeuf Benedict 8,5
Gepocheerde vrije-uitloop-eitjes met verse hollandaisesaus en spinazie (Met extra achterham +1)
Drie op een (r)ei: roerei of spiegelei 7,5
3 vrije uitloop eitjes met ham, kaas, spek of rosbief
(of gewoon lekker allemaal)
Huisgemaakte paté 7,5
Met briochebrood en gemarineerd mosterd-fruit
Sappige ontbijt worstjes 6,5
In roomboter gebakken met frisse tuinkers-yoghurt-saus
Comfort Pancakes 7,5
Vers gebakken met dikke room en bosbessen compote
Mien’s moeders Wentelteefjes 7,5
Van brioche brood met kaneel en licht gezoete dikke room
Best gezonde havermout 6,5
Warme havermout met volle verse melk, rumrozijnen en hazelnoot