Hutspot met runderstoofpot

Volgens Mien de lekkerste hutspot van de Achterhoek! Samen met een runderstoofpotje van mals duurzaam vlees van voormalige melkkoeien is dit gerecht er eentje om je vingers bij op te eten. Proef het zelf

93% Lokale ingrediënten # 0% Rotzooi toegevoegd # 100% Vol van smaak

 

Ingrediënten: Runderstoofpot (rundvlees en kalfsjus van voormalige melkkoeien van IJsboerderij de Steenoven uit Hummelo, ui, rode wijn, roomboter, diverse groenten, kruiden en specerijen) Hutspot (ui, aardappels, winterpeen – allemaal van Groentekwekerij Smits uit de Heurne, volle melk van Zuivelboerderij Daalwiek uit Geesteren, roomboter, mosterd, zout, peper)

Allergenen: mosterd, ei, selderij, melk

Bereidingswijze: Verwijder de deksel voor verhitting!
– 8 min oven op 180 graden. Halverwege doorroeren.
– 3 min magnetron op 900 watt. Halverwege doorroeren.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!