Recepten

Koken uit het seizoen

Lekker de keuken in met de favoriete recepten uit het seizoen!

Risotto van parelgort met pompoen, salie en pancetta

Recepten Naoberkrat week 51: Deze week weer een familie-gerecht van de hand van Liesette: smeuïge risotto met geroosterde pompoen en de waanzinnige pancetta. 

Gekonfijte zuurkool met een speklapje van Sandershof en aardappelpuree

Recepten Naoberkrat week 51: Om het wintergevoel te verstevigen, deze klassieker op de kaart. Door de zuurkool te confijten ontstaat een diepe, zachte smaak. Niet te versmaden!

Dé sticky ribs van eetwinkel Van Mien met rosti en witlofsalade

Recepten Naoberkrat week 51: Vaste Naobers kennen ze; de sticky ribs van Van Mien. De sticky ribs worden door ons al gemarineerd en gegaard. Het enige wat je aan dit dubbeldoel-vlees hoeft te doen is je vingers erbij opeten 😉

Gewokte spruitjes met paprika, gember, rode peper, zoete aardappel en gerookte dubbeldoel kipworst

Chorizo worstje met Sandershof met pastinaak-aardappelpuree met kruidige pesto

Pasta paddenstoelen met geitenkaas van de Brommels en pourpier

Flammkuchen met rode ui, pancetta en knoflook-hangop

Rode kool met appeltjes