Recepten

Koken uit het seizoen en met lokale producten uit de Achterhoek en Liemers

Lekker de keuken in met de favoriete recepten uit het seizoen! In onze Eetwinkel en in de Naoberkrat werken we grotendeels met lokale ingrediënten van vakmensen uit de Achterhoek en Liemers. Proef zelf hoeveel beter het smaakt!

 

“Learn how to cook – try new recipes, learn from your mistakes, be fearless and above all, have fun!”

De favoriete quote van Liesette van Mien

Gewokte spruitjes met paprika, gember, rode peper, zoete aardappel en gerookte dubbeldoel kipworst

Chorizo worstje met Sandershof met pastinaak-aardappelpuree met kruidige pesto

Pasta paddenstoelen met geitenkaas van de Brommels en pourpier

Flammkuchen met rode ui, pancetta en knoflook-hangop

Rode kool met appeltjes

Bietenpesto

Gestoofde Varkensschenkel in balsamico azijn

Gevulde aardappel met zoetzure Chinese kool en saucijs