Recepten

Koken uit het seizoen en met lokale producten uit de Achterhoek en Liemers

Lekker de keuken in met de favoriete recepten uit het seizoen! In onze Eetwinkel en in de Naoberkrat werken we grotendeels met lokale ingrediënten van vakmensen uit de Achterhoek en Liemers. Proef zelf hoeveel beter het smaakt!

 

“Learn how to cook – try new recipes, learn from your mistakes, be fearless and above all, have fun!”

De favoriete quote van Liesette van Mien

Risotto van parelgort met oesterzwammen en Kleintje van Koning

Naoberkrat recept week 7

 

Zuurkoolstamppot met appeltjes van Horstink en rookworst van Sanders Hof

Naoberkrat Recept week 7

Geroosterde witlof met balsamico azijn en honing, schnitzel en geplette krieltjes

Naoberkrat recept week 5

Stamppotje zoete aardappel met rauwe andijvie, gebakken ui, knoflook en venkelworst

Naoberkrat recept week 5

Lasagne met bloemkool-bechamelsaus en raapstelen-basilicum pesto, afgetopt met verse buffelmozzarella van Buffelboerderij Arns

Naoberkrat recept week 5

Met honing geroosterde pastinaak en paprika, geroosterde krieltjes en chermoula

Naoberkrat recept week 5

Speltpita’s met shoarma van knolselderij en knoflook-munt hangop

Naoberkrat recept week 5

Pasta met koolrabi en ham van Sandershof met een salade van koolrabi blad en lavas

Naoberkrat recept week 5