Recepten

Koken uit het seizoen en met lokale producten uit de Achterhoek en Liemers

Lekker de keuken in met de favoriete recepten uit het seizoen! In onze Eetwinkel en in de Naoberkrat werken we grotendeels met lokale ingrediënten van vakmensen uit de Achterhoek en Liemers. Proef zelf hoeveel beter het smaakt!

 

“Learn how to cook – try new recipes, learn from your mistakes, be fearless and above all, have fun!”

De favoriete quote van Liesette van Mien

Pasta met gebakken asperges, veel groene kruiden, pompoenpitjes en pittige tomatensaus

Naoberkrat recept week 18

Lams stoofpotje met geroosterde peentjes en kruidenpuree

Naoberkrat recept week 18

 

Gekruide hamburger met ovenkrieltjes en gemalen pompoenpitjes met salade van witlof, nootjes en appel.

Recept Naoberkrat week 17

Curry van zoete aardappel met limoen, amsoi (mosterdsla), paksoy, koriander

Recept Naoberkrat week 17

Dry aged-dubbeldoel-steak met geroosterde bospeen en la ratte aardappels

Naoberkrat recept week 15

Pasta met daslook pesto, snijbiet, buffelmozzarella en geroosterde pompoenpitten

Naoberkrat recept week 14

Sticky broccoli met geroosterde krieltjes en een krokant speklapje van Sanders Hof

Naoberkrat recept week 14

Burrito’s met gyros van knolselderij met een salade van rucola, chioggia biet en buffel-feta

Naoberkrat recept week 13