Recepten

Koken uit het seizoen en met lokale producten uit de Achterhoek en Liemers

Lekker de keuken in met de favoriete recepten uit het seizoen! In onze Eetwinkel en in de Naoberkrat werken we grotendeels met lokale ingrediënten van vakmensen uit de Achterhoek en Liemers. Proef zelf hoeveel beter het smaakt!

 

“Learn how to cook – try new recipes, learn from your mistakes, be fearless and above all, have fun!”

De favoriete quote van Liesette van Mien

Gerecht 1: Stamppot van rucola met gebakken chorizo

Naoberkrat recept week 16 | Gerecht 1

Gerecht 2: Pasta met witte asperges (V)

Naoberkrat recept week 16 | gerecht 2

Gerecht 3: Gyros van knolselderij met platbrood (V)

Naoberkrat recept week 16 | gerecht 3

Gerecht 4: Frittata met groene asperges en een spinazie salade 

Naoberkrat week 16 | Gerecht 4

Gerecht 1: Stamppotje raapsteel met een speklapje en jus*

Naoberkrat recept week 15 | Gerecht 1

Gerecht 2: Romige pasta met spinazie & buffelmozzarella en Achterhoekse pompoenpitjes (V)

Naoberkrat recept week 15 | Gerecht 2

Gerecht 3: Risotto van parelgort, met groene asperges en verse kruiden-geitenkaas en rucola (V)

Naoberkrat recept week 15 | Gerecht 3

Gerecht 4: Biologische quinoa met geroosterde wortel* en baharat met groene kruiden- yoghurtdip (V)

Naoberkrat recept week 15 | Gerecht 4