Recepten

Koken uit het seizoen

Lekker de keuken in met de favoriete recepten uit het seizoen!

Zuurkool uit de oven met gekonfijte eendenbout

Naoberkrat Week 2 recept.

Een echte klassieker! Zuurkool met lokale gekonfijte eendenbout. 

Naoberkrat Week 1: Bonusgerecht

Naoberkrat week 1 Bonusgerecht

Gevulde aardappel met rundergehakt en munt

Naoberkrat recept week 1: Gevulde aardappel met rundergehakt en munt

Boekweit pizza met verse geitenkaas, oesterzwammen en spinazie

Naoberkrat recept week 1: Boekweit pizza met verse geitenkaas, oesterzwammen en spinazie

Gnocchi met spekjes, spinazie en pompoensaus

Naoberkrat recept week 1: Gnocchi met spekjes, spinazie en pompoensaus

 

Risotto van parelgort met pompoen, salie en pancetta

Recepten Naoberkrat week 51: Deze week weer een familie-gerecht van de hand van Liesette: smeuïge risotto met geroosterde pompoen en de waanzinnige pancetta. 

Gekonfijte zuurkool met een speklapje van Sandershof en aardappelpuree

Recepten Naoberkrat week 51: Om het wintergevoel te verstevigen, deze klassieker op de kaart. Door de zuurkool te confijten ontstaat een diepe, zachte smaak. Niet te versmaden!

Dé sticky ribs van eetwinkel Van Mien met rosti en witlofsalade

Recepten Naoberkrat week 51: Vaste Naobers kennen ze; de sticky ribs van Van Mien. De sticky ribs worden door ons al gemarineerd en gegaard. Het enige wat je aan dit dubbeldoel-vlees hoeft te doen is je vingers erbij opeten 😉