Pasta met daslook pesto, snijbiet, buffelmozzarella en geroosterde pompoenpitten

 

Pasta met daslook pesto, snijbiet, buffelmozzarella en geroosterde pompoenpitten

Naoberkrat recept week 14
No ratings yet
Bereidingstijd 20 min
Totale tijd 20 min
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Uit de keukenlade

  • 2 eetlepels olijfolie
  • verse gemalen zwarte peper
  • zout
  • kookpan
  • spatel of houten lepel

Ingredi├źnten
  

  • 180 gr pasta van graanteler de Slaege uit Silvolde
  • 50 gr Daslookpesto uit de keuken van Eetwinkel van Mien
  • 150 gr snijbiet van kwekerij de Groene Schuur uit Groessen
  • 50 gr buffelmozzarella van buffelboerderij Arns uit Zevenaar
  • 10 gr geroosterde gezouten pompoenpitten van groentekwekerij Smits uit de Heurne

Instructies
 

  • Was de snijbiet in ruim water en laat deze goed uitlekken.
  • Snijd de bolletjes mozzarella in twee├źn
  • Snijd de snijbiet in kleinere stukken
  • Breng een pan water aan de kook met een snuf zout en kook de pasta gaar in 4 tot 6 minuten en giet de pasta af.
  • Spatel de pesto, de mozzarella, de pompoenpitten en de snijbiet door de warme pasta eventueel met een scheut mooie olijfolie en zwarte peper
  • Eet smakelijk!
Trefwoord Naoberkrat
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!