Snij de Chinese kool in fijne reepjes
Snij de bosui in ringetjes
Zet een bakpan op middelhoog vuur en verwarm hierin een scheutje olie, rul hierin het gehakt
Voeg de kool toe en bak deze mee, voeg ⅔ van de bosui toe en zet het vuur uit
Snij ongeveer 0,5cm van de gevulde aardappel (het kapje over de lengte) en doe dit in een kom. Stamp dit tot een grove puree
Hol de aardappel uit en doe de inhoud in de kom bij de aardappelkapjes
Meng de helft van de geraspte kaas en het gehaktmengsel door de aardappelmengsel en breng op smaak met peper en zout
Vul de uitgeholde aardappelen met het mengsel en verdeel de overige kaas erover
Doe de gevulde aardappelen in een ovenschaal en zet 20 minuten in de oven
Was ondertussen de rucola en maak een eenvoudige dressing van olijfolie, azijn en peper en zout
Verdeel als laatste de overige bosui over de aardappelen en serveer met de rucola salade