Kaasfondue van de Witte van Köning, Achterhoeks pompoenbroodje en crudités

 

recept kaasfondue met de witte van koning

Kaasfondue van de Witte van Köning, Achterhoeks pompoenbroodje en crudités

Naoberkrat recept week 46
No ratings yet
Bereidingstijd 15 min
Totale tijd 15 min
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Uit de keukenlade

  • ovenvast schaaltje
  • vork
  • heteluchtoven
  • Koksmes
  • Snijplank
  • peper en zout

Ingrediënten
  

  • 2 stuks snackkomkommer van groentekwekerij Smits uit de Heurne
  • 1 stuks gele paprika van groentekwekerij Smits uit de Heurne
  • 1 zakje geraspte wortels van groentekwekerij Smits uit de Heurne
  • 2 stuks Witte van Köning van kaasboerderij Koning uit Zevenaar
  • Achterhoeks pompoenbroodje van bakkerij Ten Have uit Silvolde

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180 graden hete lucht
  • Neem de Witte van Köning uit de verpakking
  • Zet het kaasje in de ovenvaste schaal en prik hier een aantal gaatjes in met een vork
  • Snijd de komkommer en paprika in reepjes en was de worteltjes
  • Zet het kaasje in de ovenschaal in de voorverwarmde oven voor 15 minuten
  • Wanneer het kaasje er tien minuten in staat zet dan de broodjes ook in de oven voor de laatste 5 minuten
Trefwoord Naoberkrat
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!