Verwarm de oven voor op 200 graden
Was de zoete aardappels onder koud water
Scheur 2 stukken aluminiumfolie af, groot genoeg om elke aardappel in te pakken
Leg op elk stuk folie een zoete aardappel en besprenkel deze met een beetje olie, peper en zout en de ras el hanout
Pak de aardappels in en zet deze in een ovenschaal, doe deze in de oven voor 40 minuten
Was ondertussen de rucola en droog deze
Schil de sinaasappel en verwijder alle witte stukjes, snijd de sinaasappel in partjes
Wanneer de aardappelen gaar zijn vouw het aluminium open en druk de aardappel met de achterkant van een lepel een beetje plat.
Verdeel per aardappel een half geitenkaasje erover, en leg hierop enkele sinaasappelpartjes
Zet de aardappels nog 8 minuten terug in de oven
Maak ondertussen de salade aan met een dressing naar keuze
Haal de aardappelen na 8 minuten uit de oven, verdeel de aangemaakte rucola en pompoenpitjes eroverheen.
Eet smakelijk!