Schil de zoete aardappelen en snijd deze in gelijke stukken, ongeveer 1 a 2 cm dik
Maak de ui schoon en snijd hier halve ringen van
Pel het teentje knoflook en snijd hier dunne plakjes van
Zet een pan met dikke bodem op halfhoog vuur en doe er een scheutje olie in, laat de olie warm worden
Doe de ui en knoflook in de pan en fruit deze aan tot de ui glazig wordt
Voeg vervolgens de currypasta toe en bak deze een minuutje mee
Doe de geroosterde groentebouillon in de pan en voeg ook de kokosmelk toe, breng dit aan de kook
Voeg de zoete aardappels toe en kook deze in ongeveer 10 minuten gaar
Was ondertussen de raapstelen goed
Snijd de koriander fijn
Wanneer de aardappelen gaar zijn voeg de raapstelen toe en laat nog even rustig doorpruttelen tot de groenten zachter worden, maar wel hun bite behouden.
Schep de curry in een diep bordje en maak af met wat fijngesneden koriander, limoensap en zest van de limoen.