Verwarm de oven voor op 180 graden.
Was de peen grondig en ontdoe ze van hun bovenkant en snijd ze in blokken van 1x1 cm.
Meng de uistukjes en peen met een scheut olie, peper en zout en rooster ze in een ovenschaal de oven goudbruin tot ze gaar zijn. Dit duurt ongeveer 30 minuten.
Schil ondertussen de aardappels en snijd deze in gelijke stukken, was de aardappels grondig en zet ze op met koud water met een snuf zout.
Breng de aardappels snel aan de kook afgedekt met een deksel en laat ze rustig gaar koken.
Verwarm het zakje met dubbeldoel stoof op matig vuur in een klein pannetje met water dit duurt 10/15 minuten.
Giet de aardappels af en bewaar eventueel een deel van het kookvocht.
Stamp de aardappel met de boter en de groenten en voeg eventueel een beetje kookvocht of melk toe om de stamppot extra smeuïg te maken
Voeg de geroosterde uien en peen toe aan de stamppot en serveer samen met de runderstoof
Eet smakelijk!