Wat zit er in de Naoberkrat?

3 Maaltijden voor 2 of 4 personen

Twee maaltijden staan binnen 30 minuten aan tafel
De derde kost iets meer aandacht en is daarom perfect voor de vrijdag en de zaterdag.

 Met stap-voor-stap recepten

De recepten vind je elke week online op onze website
Met handige tips van chef Bjorn Massop om de gerechten net makkelijker en lekkerder te maken dan normaal. 

Boordevol lokale, kraakverse en afgepaste ingrediënten

100% geleverd door boeren en tuinders uit de Achterhoek en de Liemers. Vaak vind je in de Krat ingrediënten die normaal worden geleverd aan de horeca. En natuurlijk een heleboel liefde van onze leveranciers!

Ons weekmenu

Mien’s MacBurger met knolselderij-frietjes, paddenstoelen-mayo en veldsla
Niveau: een eitje
Bereidingstijd: 40 minuten

 

Pasta met Achterhoekse oesterzwam, nog meer lokale groenten en Aziatische smaakmakers
Niveau: peulenschil
Bereidingstijd: 30 minuten

 

Curry met rammenas van de Groene Schuur, groene kool en zoete aardappel
Niveau: aan de bak
Bereidingstijd: 60 minuten

Hoe werkt het?

  • Ga naar www.van-mien.nl/naoberkrat
  • Kies het aantal personen: 2 persoons of 4 persoons Naoberkrat
  • Kies de ophaalplek: Doetinchem, Etten, Toldijk, Lievelde of De Heurne
  • Betaal direct bij je bestelling.
  • Je ontvangt een bevestiging via de e-mail.
  • Bestellen kan t/m zaterdag 12.00 uur, tenzij het de Krat eerder uitverkocht is.

Ophalen kan op woendag bij:

  • Eetwinkel van Mien tussen 9 en 20 uur aan de Grutstraat 49 in Doetinchem
  • Sanders Hof tussen 16 en 18.30 uur aan de Rondweg 150 in Etten
  • Boerderijwinkel de Kruisbrink tussen 9.00 en 12.30 uur aan de Kruisbrinkseweg 7 in Toldijk
  • Kaasboerderij Weenink tussen 13.00 en 18.00 uur aan de Eimersweg 3 in Lievelde
  • Landwinkel Smits tussen 13.00 en 18.00 aan de Lage Heurnseweg 35 in De Heurne

Wat verder handig is te weten:

  • De ingredienten van de Naober Maaltijd Krat zijn supervers en hebben een minimale houdbaarheid van 4 dagen, mits goed bewaard.
  • Uit je eigen voorraad heb je een aantal basis ingredienten nodig: zout en peper, vaak een scheutje olijfolie of neutrale olie. We hebben een overzicht gemaakt van de ingredienten en materialen die handig zijn voor in het keukenkastje!
  • Helaas is het voor ons (nog) niet mogelijk om rekening te houden met aanpassingen en allergieën. Wel werken met eerlijke producten, zonder toevoegingen.

Vragen, opmerkingen of suggesties? Laat het ons weten via:

info@naoberkrat.nl, 06-41461896 (Liesette)

Waar komen de ingrediënten vandaan?

We zijn de Naoberkrat met een klein aantal lokale leveranciers gestart en steeds komen er weer een paar bij:

  • Ons varkensvlees komt van de scharrelvarkens van Sanders hof uit Etten
  • De aardappels van Boerderijwinkel de Kruisbrink in Toldijk
  • Sauzen en marinades worden gemaakt door Villa Ruimzicht uit Doetinchem
  • Verse bladgroenten van De Groene Schuur uit Groessen
  • Andere groenten levert Groenteteler Smits uit de Heurne
  • Melk van Boer Lubbers uit Ulft
  • Roomboter van Kaasboerderij Weenink uit Lievelde
  • De pasta en bloem wordt gemaakt van tarwe van de Slaege uit Silvolde
  • Koeienkaas komt van Versboerderij Daalwiek uit Geesteren
  • Ons rundvlees komt van de dubbeldoelkoeien van IJsboerderij de Steenoven uit Hummelo
  • Geitenkaas levert door Kaasboerderij Brömmels uit t Woold
    Kaasboerderij Köning levert ons verse kaasjes van haar koeien
  • Gemalen pompoenpitjes komen van Edelkraft.nl in Ulft