Lekker, Lokaal en Makkelijk
Kies voor een maaltijdbox uit je eigen omgeving en eet lekker lokaal
Bestel direct Onze Naoberkrat

Meld je aan op onze social media en blijf op de hoogte van de volgende Naoberkrat

Wordt ook een Naober
& schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 

Ontvang 1x per week het menu van de Naoberkrat en beslis per keer of je gaat Naoberkratten.

Het lokale alternatief!

Onze Naoberkrat is een maaltijdkrat met veel superverse ingrediënten van boeren en tuinders uit de Achterhoek en Liemers.

  • Gemak: het is een maaltijdkrat met 3 recepten en lokale ingrediënten. Niet na denken waar je het haalt, wat je gaat koken en hoe je het kookt

 

  • Lokaal: en dan echt lokaal: geen risotto uit Italie maar parelgort uit Lochem. Onze ingrediënten komen van 10-15 lokale boeren uit deze regio.

 

  • Naoberschap: onze naoberkrat is een duurzaam en toekomstbestendig afzetkanaal voor lokale boeren en ingredienten uit het seizoen. We helpen elkaar. Dat is naoberschap

Kijk wat we nu te bieden hebben

Voor de Naoberkrat verzamelen we elke keer weer andere, lekkere en superverse ingrediënten. Zo’n Naoberkrat bevat alles wat je nodig hebt voor 3 complete maaltijden. Je kunt kiezen voor 2 of 4 personen.

Ons Naober Krat Menu

de voorlopig laatste Naoberkrat

Zoals we vorige week aankondigen, stopt Onze Naoberkrat voorlopig is deze huidige vorm. 

Maar we laten jullie niet zomaar alleen achter. Voor deze laatste week hebben een Naoberkrat samengesteld met onze lekkerste producten, zodat jij de keukenkast kan vullen met de lekkerste lokale producten. Alle producten zijn minimaal 1 week houdbaar en de meesten nog langer, dus geen eet-stress.

 

Bekijk de pareltjes uit de Achterhoek en geef een dikke vette shout-out naar onze Naober-leveranciers en bestel die laatste Naoberkrat!

Lees de achtergrondverhalen van onze trotse boeren en tuinders