Zondag 17 december | Alderbarstend Mooie Karstkraomenfeest

Na het daverende succes van vorig jaar, organiseren we dit jaar natuurlijk ook weer een Alderbarstend Mooie KarstKraomenFeest op 17 december. 

Samen met Cugine Pizza Fritta toveren we onze  Stadstuin weer om in heuse Kerstmarkt. Met veel gezelligheid, lokale & ambachtelijke ondernemers en lekker lokaal eten & drinken.

Boordevol lokale ondernemers

Op de kerstmarkt vind je ruim 20(!) kramen waar een bont gezelschap van vakmensen hun mooie waren laten zien. Het aanbod is super divers, van delicatessen tot woon-accessoires en van kindercadeautjes tot ambachtelijke honing. Perfect om de laatste originele kerstcadeautjes te scoren of gewoon lekker voor jezelf!

Zet hem in je agenda!

Kerstmarkt in Mien’s Stadstuin

17 december van 12.00 – 17.00

Gratis entree

Eten en drinken

Uiteraard is er ook aan de innerlijke mens gedacht; rooster samen met je kind marshmallows bij het vuur, geniet van warme chocolademelk & gluhwein.

Daarnaast is er van allelei lekkers! Proef de bijzondere pizza’s van Cugine Pizza Fritta. Zij brengen Italian Streetfood naar Doetinchem! Of snaai lekker van de plankjes worst van Sanders Hof, de huisgemaakte erwtensoep van Mien… Kortom, kom met een lege maag!

Alderbarstend mooi programma voor het hele gezin!

De hele dag door zijn er toffe kinderactiviteiten met o.a. binnen-bios en schminken en delen vakmensen hun kennis en kunde tijdens verschillende proeverijen.

Vragen of meer weten? Klop aan bij ons:

Eetwinkel van Mien
Grutstraat 49
7001 BW Doetinchem
welkom@van-mien.nl

en vraag naar Chef Kerst Monique