De voorlopig laatste Naoberkrat

Heb je het al gehoord….?

Onze Naoberkrat stopt voorlopig is deze vorm*. Ik neem je terug in de tijd… want in de allereerste weken van de allereerste lockdown is Onze Naoberkrat geboren. Dat lijkt een eeuwigheid geleden, toen we met vereende krachten in een week tijd de eerste krat lanceerden terwijl iedereen binnen moest blijven.

t takes a village to raise a child en met elkaar - het team, alle leveranciers en vooral u als Naober - hebben we Onze Naoberkrat laten uitgroeien tot iets heel moois.

Bjorn, Roos, Mathijs & Liesette - Team Naoberkrat

It takes a village to raise a child en met elkaar – Bjorn, Roos, Mathijs, ondergetekende, alle leveranciers en vooral u als Naober – hebben we Onze Naoberkrat laten uitgroeien tot iets heel moois.

Die samenwerking heeft ervoor gezorgd dat Onze Naoberkrat nog steeds bestaat – als enige van de #supportyourlocal corona initiatieven. Daar zijn we super trots op.

Maar opgroeien vraagt ook om jezelf steeds weer opnieuw uit te vinden. Naoberkrat heeft daarbij zorgzame ouders nodig die volledig toegewijd zijn. En dat zijn wij – Bjorn, Roos en ik, niet voldoende. We hebben elk ons eigen gezin en bedrijf die om onze tijd en aandacht vragen. We zijn wel in gesprek met Naobers die dat wel kunnen zijn. Daarover later meer..

April 2020: Online aan onze keukentafel gaven Onze Naoberkrat gestalten
April 2020: Online aan onze keukentafel gaven Onze Naoberkrat gestalten

Om te groeien moet je soms dingen achter je laten. Voor nu laten we daarom de wekelijkse maaltijdkrat met 3 recepten en lokale ingrediƫnten achter ons.

Maar we laten jullie niet zomaar achter! Voor deze laatste keer hebben een krat samengesteld met onze beste Naoberproducten, zodat jij de keukenkast kan vullen met de lekkerste lokale producten.

šŸ‘‰Ā Maak daarom een vette shout-out voor al die geweldige leveranciers van Onze Naoberkrat en bestel deze laatste Naoberkrat!